top of page

3 naturlige luksus hudplejeprodukter

Jeg kunne ikke stå for disse smukke grønne glasbeholdere og tænkte de skulle være en lille luksus serie med 3 forskellige, naturlige, luksus hudplejeprodukter, som en oplagt gaveidé.

I sættet er der min lækre fugtgivende Body Butter, en silkeblød anti-ageing dagcreme til ansigtet og den skånsomme og helt neutrale makeupfjerner af mandelolie.



Du kan læse mere om hvad hver enkel creme indeholder her:

Anti-ageing dagcreme - (indlægget kommer snart).


Body Butter og anti-ageing creme i smukke glasbøtter
Lækker Body Butter, ansigtscreme og makeupfjerner og alle lavet af naturlige og økologiske ingredienser. Her er ikke brugt nogle former for kemi og din hud vil elske dig for det.

Body Butter er usædvanlig på den måde, at den smelter på din hud. I det øjeblik du påfører den, smelter den som smør på en varm pande. Jeg syntes det var lidt mærkeligt første gang jeg smurte Body Butter på huden og jeg troede, at den var fedtet, og at jeg ikke kunne lide den? MEN så skete der noget helt magisk – min hud absorberede det hele – og huden føltes pludselig fløjlsblød! Min hud har takket mig siden og jeg bruger ikke andre cremer til min hud længere end min håndlavede, økologiske og naturlige Body Butter.




Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page