top of page

Fodbadesalt

Put fødderne i et dejligt varmt vandbad og tilsæt denne skønne fodbadesalt med økologisk Pebermynte olie, økologisk Appelsin olie og Epson Salt. Den vil køle, rense og friske trætte fødder op.

Appelsinoliens søde og friske aroma bidrager til afslapning og stimulerer blodgennemstrømningen i fødderne og lindre muskelspændinger. Appelsinolie mindsker inflammation, støtter cellefornyelse og revitaliserer huden. Jeg har også tilsat dråber af Pebermynte olie i fodbadesalten fordi den virker kløestillende, kølende og rensende - og så dufter den bare fantastisk. Epsom saltet skaber et højt mineralindhold, og er også en fremragende måde at afhjælpe stress, lindre muskelsmerter og ømme fødder. Det høje magnesiumindhold i Epsom saltet styrker også fjernelsen af skadelige syrer gennem huden.

Det her er bare en skøn fodbadesalt og hvis du bruger min fodsalve efterfølgende, vil dine fødder føles bløde som en barnenumse.


Hjemmelavet Fodbadesalt i glaskukke
Fodbadesalt uden kemi vil give dig bløde og forfrisket fødder.

Fodbadesalt af naturlige ingredienser i glas med trælår
Appelsin og pebermynte er naturlige olier med mange gode egenskaber.

Fodbadesalt

Gør dine fødder forårsklar med denne naturlige fodbadesalt helt uden kemi, kun tilsat Epson Salt, økologisk Pebermynte olie og økologisk Appelsin olie. Ren velvære for dine fødder.


Naturlig fodbadesalt i glas med trælåg
Foråret lægger op til at få trimmet fødderne til en sæson med sandaler og bare tæer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page