top of page

Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt


Blomstrende Ramsløg i skovene på Trelde Næs nord for Fredericia
I skovene på Trelde Næs nord for Fredericia skyder Ramsløg op som tæpper.

Foråret kalder på hjemmelavet Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt

Hvert forår dufter her af hvidløg, når tæpper af Ramsløg blomstrer både i haven og i skovene på Trelde Næs. Med fletkurven i hånden begiver jeg mig ud på høsttur, og snart er kurven fyldt med de smukke grønne blade. For mig handler det ikke kun om at lave mad, men også om at fejre naturen og dens gaver. At plukke ramsløg og forvandle dem til lækre delikatesser er en måde at forbinde mig med sæsonens skiften og min omgivende natur. Og når jeg sidder ved middagsbordet og nyder hjemmelavet Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt, føler jeg mig taknemmelig for den jord, vi deler, og for de enkle glæder, som naturen bringer os.



Ramsløg Salt

Min ramsløgsalt i år er lavet af Groft Atlanterhavs Salt og ramsløg - intet andet. Det hakkes og blendes og bages i ovnen i 2 timer ved 40 grader inden jeg hælder Ramsløgsaltet på patentglas og kan købes i min kreative bod på Trelde Næsvej.

Men det er jo ikke nok kun med Ramsløg Salt, Ramsløg Pesto er virkelig en delikatesse, så den har jeg også lavet nogle glas af og står nu klar i vejboden.



Ramsløg Pesto

Jeg blender de friske ramsløgblade med afkølede ovnbagte mandler, parmesanost, smagsneutral rapsolie, lidt friskpresset citronsaft og smager til med salt og peber. De ovnbagte mandler giver en intens og aromatisk pesto, der kan anvendes på utallige måder i køkkenet. Jeg elsker at sprede den på brød, røre den i pasta eller bruge den som marinade til grillet kød eller grøntsager. Hver bid er en smagfuld påmindelse om forårets skønhed og naturens rigdom. Min hjemmelavede Ramsløg Pesto og Ramsløg Salt kan du købe i min kreative vejbod på Trelde Næsvej ved Trelde Næs. Kig efter den gamle hestevogn.


Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt - skøn vært/værtindegave i fin stofpose

I min kreative vejbod finder du små stofposer, som du kan vælge at putte en Ramsløg Pesto og en Ramsløg Salt i og voila, så har du en fin gave fra lokalområdet til kun kr. 85,00.

Kig forbi!


Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt  i fin stofpose
Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt - skøn vært/værtindegave i fin stofpose

Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt - skøn vært/værtindegave i fin stofpose
Forår så det basker - Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt - skøn vært/værtindegave i fin stofpose

Genbrug når du har spist din Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt

Stofposen og de små glaskrukker kan genbruges til nye formål - smid ikke væk, men genanvend tingene, det er godt for vores klode. Har du ikke brug for de små glas, hvor der har været Ramsløg Pesto & Ramsløg Salt i, så er du velkommen til at aflevere dem ved min bod - så genanvender jeg dem. Tak!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yorumlar


bottom of page